Skater Vs Aliens

Lyd sirenerne! Det er en rumvæseninvasion på planeten Jorden!

Det er lang vej at gå, og rumvæsnerne blokerer din vej. Hop og spring over deres fjollede hoveder og udfør syge tricks.

Kan du overleve invasionen, mens du laver freestyle på tagene? Kom og spil nu, og lad os finde ud af det!

Sådan spiller du

Tryk på pil op-tasten for at hoppe mellem tagene, og tryk på den samme tast igen, mens du er i luften for at lave et dobbeltspring og hoppe endnu længere. Du har også din trofaste slangebøsse med dig. Tryk på mellemrumstasten for at kaste sten mod de truende rumvæsener. Gå til slutningen uden at miste alle dine liv for at vinde!

Om spillet

Åh nej, er det alarmklokkerne, der ringer? Fortvivl ikke! Spænd hjelmen og gør dig klar til en hæsblæsende oplevelse med “Skater Vs Aliens”, et spil der kombinerer adrenalinfyldt skateboardaction med en sci-fi twist!

Hold balancen og naviger din skater gennem en verden under invasion af rumvæsner, der er landet på planeten Jorden. Det er en lang og farefuld vej forude, med rumvæsnerne der blokerer din vej med deres fjollede, men farlige tilstedeværelse. Men frygt ikke, for med dit skateboard ved din side, har du alle de værktøjer, du har brug for til at hoppe, springe og udføre syge tricks over deres hoveder, alt imens du freestyler på byens tage.

Har du det, der skal til for at stå imod invasionen og bevise din dominans på skateboardet? Hvor mange tricks tror du, du kan udføre, mens du undgår de indtrængende rumvæsner? Der er kun én måde at finde ud af det på – kom og spil nu! Lad os sammen udforske, hvor dine færdigheder og mod kan føre dig i dette actionfyldte spil. Det er tid til at tage udfordringen op og bevise dit værd i “Skater Vs Aliens”. Lad det intergalaktiske skateboard-eventyr begynde!

Tilfældig historie