Indsend din godnathistorie

Ligger du inde med en super god godnathistorie, som du gerne vil have publiceret her på siden? Så har du mulighed for det ved at udfylde nedenstående kontaktformular, så den kan blive vist her.

Vi sætter pris på alle typer af historier, det eneste kriterie vil være, at det skal være en godnathistorie til et barn.
Der er ikke forskel på, at det er drenge- eller pigehistorier, du skal bare sætte fantasien løs og gå i gang med at skrive, så skal vi nok sørge for at få den bredt ud til alle Danmarks børn samt forældre.

Derefter vil historien blive læst igennem og der bliver desuden udarbejdet grafiske tegninger, der kræves for at få en mere visuel oplevelse af historien, når den bliver læst.

Godnathistorien bliver derefter også udgivet på vores Facebook side.

Du får desuden også besked, når historien bliver langt online på hjemmesiden.

Hvis du ønsker, at sende historien ind til os via Facebook, kan du også gøre dette. Du finder vores Facebook side her, hvor du bare sender en besked til os.

Vi sætter utrolig meget pris på alle de historier, der bliver sendt til os. Derfor vil historierne også blive krediteret med navn mm. Alt afhængig af hvad du ønsker.

    Når børn når en vis alder, bliver de interesseret i at lytte til en god godnathistorie, og der opstår en virkelig god mulighed for dig som forældre, at læse det højt og opnå samvær. Det er dejligt, at læse op fra en god bog eller på en hjemmeside, så dit barns fantasi kan udvikles.Husk at børn ikke er så kræsne med, hvordan historien måske slutter, og om det hele har været sjovt og spændende. Du vil opdage, at dit barn nyder det nærvær, der helt naturligt opstår, når historien fortælles. Når du selv fortæller, kan du hele tiden have øjenkontakt med barnet.

    Længde på historier

    Tilfældig historie