Om Godnat-historier

Hejsa!

Elsker du også godnathistorier? Og sidder du ofte og skal fortælle en god godnathistorie til dit barn? Jeg har også siddet i den situation, og heldigvis har jeg en kreativ hjerne, så i mange år har jeg fortalt selvdigtede godnathistorier til mine børn inden de skulle sove.

Dem vil jeg faktisk gerne dele med dig, så derfor skriver jeg løbende historierne ind på denne hjemmeside, forhåbentlig til glæde for dig og dine barn/børn.

Du kan sidde med din telefon og fortælle historier til dine børn, når de skal puttes. Det har jeg gjort rigtig mange gange, og mine børn har virkelig nydt det. Ofte når børn bliver større, kommer til at stille flere krav, dette gælder også med godnathistorier. Derfor udbyttes denne hjemmeside løbende, så du bør ikke løbe tør for historier lige med det samme.

Du skal også være mere end velkommen til, at indsende dine egne godnathistorier – specielt nogle du selv har fundet på. Det kunne være dejligt, at skabe et univers med godnat-historier.dk og samtidig er det også en måde, at udbygge denne hjemmeside på.

Forskning har påvist hvor vigtigt det er for dit barn udvikling, at man får læst godnathistorier højt. Derudover har du et skønt øjeblik sammen med dit barn, hvor du læser en historie højt. Jo flere ord dit barn hører jo bedre bliver barnets sprogfærdigheder sandsynligvis senere

Når du tager med dit barn, er en fantastisk måde at hjælpe med at udvikle barnets sprog og forståelse.

Læs bl.a. omkring hvordan du starter med at læse for dit barn her.

Du har også mulighed for at følge vores YouTube kanal, hvor der er en masse gode, sjove og spændende godnathistorier for børn.

Tilfældig historie