Under Stjernerne På Himlen

Sangen er fremført og komponeret af Tommy Seebach, teksten er dog ikke skrevet af Tommy selv, men derimod Keld Heick. Tommy Seebach vandt det danske melodi grandprix i 1993 og dermed også repræsenterede han Danmark ved Eurovision Song Contest med netop sangen “Under Stjernerne På Himlen”. Flere unge mennesker vil i dag nok berette, at det er Rasmus Seebach (Tommys søn), der har sunget sangen, hvilket også er helt korrekt. Det er bare gjort sangen endnu mere populær.

Sagen er faktisk en vuggevise til Tommy Seebachs datter, Marie.

Teksten til Under Stjernerne På Himlen:

1. Jeg sætter mig på kanten af din seng
Og du ler til mig
Verden svinder ind til ingenting
Når jeg ser på dig
Du ligger lige så musestille
Og virker ubeskriveligt lille
Imellem dine mange sjove dyr
Men i drømmelegen
Finder vi to vejen
Ud mod nye eventyr

2. Under stjernerne på himlen
Sejler du med mig
Luk nu stille dine øjne
Så er vi på vej
Vi sejler over vandet
Og ind i drømmelandet
Du og jeg

3. Og hvis du bliver skræmt af vinden
Så kysser jeg dig blidt på kinden
Hvor du end er i fantasien
Vil jeg altid være
Her hos dig, min kære
Læg nu trygt din hånd i min

4. Under stjernerne på himlen
Sejler du med mig
Luk nu stille dine øjne
Så er vi på vej
Vi sejler over vandet
Og ind i drømmelandet
Du og jeg
Drømmelandet, du og jeg

Stjerner på himlen

Sang og video til Under Stjernerne På Himlen:

Her kan du se og høre sangen af Tommy Seebach ved det danske melodi grandprix i 1993:

Her er Rasmus Seebachs version af “Under Stjernerne På Himlen”: