Majestic Dragons Merge

I gamle dage vandrer drager i landene som herre over alle. Ånd ild og plyndre alle rigdommene i Majestic Dragons!

Hjælp dine babydrager med at vokse til frygtindgydende, majestætiske udyr! Se dem strejfe frit rundt i landene og samle rigdomme til dig.

Ved du, hvordan man træner en drage? Kom og spil nu, og lad os finde ud af det!

Sådan spiller du

Brug mønter til at købe en kiste. Tryk og træk drageæggene sammen for at skabe en nyfødt drage. Fortsæt med at fusionere drager af samme alder for at opdage nye drager. Når en drage er modnet, begynder den at samle mønter til dig, efterhånden som tiden går.

Om spillet

Åh nej, føler du dig draget til en tid, hvor drager herskede over landene med majestætisk pragt? Fortvivl ikke! Træd ind i den ældgamle verden af “Majestic Dragons Merge”, et spil hvor du får chancen for at genoplive den gyldne æra, hvor drager var de sande herskere af himmel og jord!

Gør dig klar til at påtage dig rollen som den ultimative drageherre, der ånder ild og plyndrer rigdomme fra alle hjørner af verden. Din mission er at hjælpe dine babydrager med at vokse og udvikle sig til frygtindgydende, majestætiske væsner, der vil strejfe frit rundt i landene, samle skatte og bringe dem tilbage til dig.

Har du det, der skal til for at blive den største drageopdrætter i historien? Ved du, hvordan man træner og plejer disse majestætiske udyr, så de bliver dine loyale følgesvende i jagten på rigdom og magt? Der er kun én måde at finde ud af det på – kom og spil nu! Lad os sammen udforske de mange eventyr og udfordringer, der venter i “Majestic Dragons Merge”. Det er tid til at tage udfordringen op og bevise dit værd i denne dragernes verden. Lad det majestætiske eventyr begynde!

Tilfældig historie